Taxi nodig?

Bel snel +31 (0) 612 5000 13
  • Dunantsingel 62, 2806 JC Gouda
  • +31 (0) 612 5000 13

Taxi nodig?

Bel snel +31 (0) 612 5000 13

Diensten

Airport Service
(Bijv. Taxi Gouda Schiphol)

Geen gesleep met zware bagage, uitvallende treinen of hoge parkeerkosten? Taxi Centrale Gouda bied u een zorgeloze start aan van uw vakantie of zakenreis tegen vaste scherpe tarieven!

Wij halen u thuis of op bedrijfslocatie op en brengen u veilig naar verschillende luchthavens in binnen- en buitenland zoals bijvoorbeeld: Taxi Gouda Schiphol

Aankomst
Wanneer u een taxi heeft gereserveerd van de luchthaven naar huis dan houden wij uw verwachte aankomsttijd in de gaten, zodat u bij vroegere aankomst op de luchthaven niet op ons hoeft te wachten.

Zakelijk vervoer

Bent u op zoek naar een geschikt taxibedrijf voor zakelijk- en directievervoer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring op dit gebied en kunnen u voorzien van de allerbeste service en kwaliteit. Wij rijden in luxe auto’s die altijd schoon voor komen rijden. Onze chauffeurs zijn representatief, betrouwbaar en beschikken over een chauffeursdiploma. Directievervoer en zakelijk vervoer met Taxi Centrale Gouda is efficiënt, discreet en representatief.

Businesstransfers
Wij kunnen u of uw relaties ophalen van bijvoorbeeld de luchthaven of elke andere gewenste locatie. Wij vangen u dan op met een naambordje of een bord met uw bedrijfslogo bij het meetingpoint of bij de gate. Wij helpen u dan graag met het tillen van uw bagage naar de auto.

Groepsvervoer

Gaat u een avondje met vrienden naar bijvoorbeeld een concert, of is het erg laat geworden bij een borrel en wilt u ervan verzekerd zijn dat iedereen veilig thuis komt? Maak dan gebruik van de groepsvervoer service van Taxi Centrale Gouda. Wij zorgen ervoor dat iedereen veilig op de plaats van bestemming komt.

Wanneer u met meer dan vier mensen reist, is onze groepsvervoer service werkelijk ideaal. U hoeft dan niet met uw gezelschap meerdere taxi’s te nemen, maar kunt gewoon gezamenlijk reizen.

Wij beschikken over een luxe, comfortabele taxibus die geschikt is voor maximaal 8 personen.

Straattaxi

Taxi Centrale Gouda is dé taxi die dag en nacht voor u klaar staat om u naar de gewenste bestemming te vervoeren. Wij brengen u veilig, snel en comfortabel naar de bestemming van uw keuze, zoals het ziekenhuis, NS station, een leuk avondje uit in de stad of De Goudse Schouwburg.

Onze taxi’s rijden vanaf diverse standplaatsen (NS station en de binnenstad) en op reservering. Ons vervoersgebied beperkt zich niet tot alleen de regio Gouda, voor langere ritten kunnen wij u interessante prijsafspraken bieden.

Top